Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Recepten & Blog

Porterhouse steak met gegrilde asperges

Barbecue Marq aan het woord: Een porterhousesteak is een heerlijk en populair stuk vlees dat gesneden wordt van de lendewervel van een rund. Het is eigenlijk een combinatie van twee steaks in één: de t-bonesteak en de ossenhaas. De porterhouse onderscheidt zich van de t-bonesteak door een groter gedeelte ossenhaas te…

TexMex burger voor Internationale Hamburgerdag

Internationale Hamburgerdag! Uiteraard hebben wij onze huisblogger Barbecue Marq gevraagd om ons dit jaar te verrassen met een sappige burger! En dat is gelukt! Marc aan het woord: Deze heerlijke burger is een feest om te eten én te maken op Internationale Hamburgerdag, maar op elke andere dag in het jaar is…

Lamsrack met groene pesto en salade

Lamsrackjes zijn één van onze favorieten stukken vlees. Vol van smaak en lekker mals. En daar denkt onze huisblogger net zo over en heeft voor ons weer een smaakvol gerecht gemaakt. Barbecue Marq aan het woord: Sappige en mals, lamsrackjes zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met hun delicate textuur…

Gerookte Marokkaanse kefta’s

Barbecue Marq aan het woord: Een Marokkaanse Kefta-schotel is een gerecht dat bestaat uit gekruid gehakt, meestal van rundvlees of lamsvlees, dat tot kleine balletjes of langwerpige vormen wordt gerold en vervolgens gebakken, gegrild of gekookt. Kefta wordt veel gegeten in de Marokkaanse keuken en kan op verschillende manieren worden bereid…

Rendang van sukade met naanbrood en raita

Barbecue Marq aan het woord: Rendang is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bekend staat om zijn rijke smaken. Het wordt gemaakt van mals rundvlees dat langzaam wordt gestoofd in een mengsel van kokosmelk en een aromatische kruidenpasta, bestaande uit ingrediënten zoals citroengras, gember, knoflook en rode pepers. Het resultaat is een…

Gerookte beef Stroganoff met runder sucade

Barbecue Marq aan het woord: Beef Stroganoff is een klassiek gerecht uit de Russische keuken dat wereldwijd geliefd is geworden. Het gerecht bestaat uit blokjes of reepjes gesneden rundvlees dat wordt gemaakt in een romige saus op basis van zure room. In dit geval roken we de blokjes rundvlees eerst zodat…

Spatchcock chicken stoofpot met Maiskip

Barbecue Marq aan het woord: Stap in de wereld van gastronomisch barbecueën met ons betoverende recept voor deze spatchcock chicken stoofpot. Een meesterwerk voor 6 personen, met een korte voorbereidingstijd van 30 minuten en een langzame bereiding van 2 uur. Dit veelzijdige gerecht kan op verschillende barbecues worden bereid, zoals de…

Reebout met peer in rode wijn

Ieder jaar blijft het een uitdaging om met Kerst jouw gasten te verrassen met een culinair hoogstandje. Nu zorgt onze huisblogger Barbecue Marq gelukkig voor inspiratie. Barbecue Marq aan het woord:De kerstbellen zijn weer in aantocht. Hoog tijd dus om eens na te denken wat we met de kerst gaan maken.…

Marokkaanse koriander lams spiesen

Mocht je nu tijdens de vakantieperiode een beetje zijn aangekomen, Barbecue Marq heeft de oplossing daarvoor. Een licht en gezond recept met Nieuw-Zeelands lamsgehakt en een smaakvolle groenteschotel. Marc aan het woord: Vandaag maak ik heerlijke gegrilde lamsspiesen op een Marokkaanse manier, namelijk met korianderzaad en koriander. Als basis gebruik ik heerlijk…

TexMex taco’s met Black Angus Bavette steak en salsa

Barbecue Marq aan het woord: TexMex is simpelweg de afkorting voor de Texaanse Mexicaanse keuken, deze is ontstaan toen deze twee eetculturen samenkwamen in het gebied dat nu Texas heet, maar vroeger bewoond werd door de Mexicaanse bevolking. De keuken valt op door zijn pikante karakter. Bekende gerechten zijn burritos,…