Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Recepten met Varken


Spatchcock chicken stoofpot met Maiskip

Barbecue Marq aan het woord: Stap in de wereld van gastronomisch barbecueën met ons betoverende recept voor deze spatchcock chicken stoofpot. Een meesterwerk voor 6 personen, met een korte voorbereidingstijd van 30 minuten en een langzame bereiding van 2 uur. Dit veelzijdige gerecht kan op verschillende barbecues worden bereid, zoals de…

Reebout met peer in rode wijn

Ieder jaar blijft het een uitdaging om met Kerst jouw gasten te verrassen met een culinair hoogstandje. Nu zorgt onze huisblogger Barbecue Marq gelukkig voor inspiratie. Barbecue Marq aan het woord:De kerstbellen zijn weer in aantocht. Hoog tijd dus om eens na te denken wat we met de kerst gaan maken.…

Marokkaanse koriander lams spiesen

Mocht je nu tijdens de vakantieperiode een beetje zijn aangekomen, Barbecue Marq heeft de oplossing daarvoor. Een licht en gezond recept met Nieuw-Zeelands lamsgehakt en een smaakvolle groenteschotel. Marc aan het woord: Vandaag maak ik heerlijke gegrilde lamsspiesen op een Marokkaanse manier, namelijk met korianderzaad en koriander. Als basis gebruik ik heerlijk…

TexMex taco’s met Black Angus Bavette steak en salsa

Barbecue Marq aan het woord: TexMex is simpelweg de afkorting voor de Texaanse Mexicaanse keuken, deze is ontstaan toen deze twee eetculturen samenkwamen in het gebied dat nu Texas heet, maar vroeger bewoond werd door de Mexicaanse bevolking. De keuken valt op door zijn pikante karakter. Bekende gerechten zijn burritos,…

Gerookte pulled chicken salade

In iedere salade gaat iets fris, iets hartigs en knapperigs. Barbecue Marq maakt het deze keer wel bont. Marc aan het woord: Wat denk je van een heerlijke zomerse salade met pulled-chicken die heerlijk zelf op de barbecue is gerookt. Dat past wel bij dit warme weer toch? Ik dacht dat dit…

Gegrilde lamsspiesen in yoghurtmarinade

Een lekker gerecht heeft niet altijd veel tijd nodig. Barbecue Marq bewijst dat maar weer eens met zijn gegrilde lamsspiesen. Gemarineerd in Griekse yoghurt en geserveerd met parelcouscous. Marc aan het woord: Dit keer een wat lichter en frisser gerecht met lamsvlees, heerlijk voor in het voorjaar op de barbecue te…

Dry aged entrecote met zelfgemaakte chimichurriboter

Soms eet je zwaar en hartig en soms wil je lekker een licht en snel te bereiden gerecht. Barbecue Marq heeft daarom gekozen voor een mooi stuk Dry aged entrecote met zelfgemaakte chimichuriiboter. Marc aan het woord: Vandaag een eenvoudig gerechtje dat o-zo lekker kan zijn mits goed bereid. Ik start met…

Luxe BBQ met entrecote, kip shaslick en Black Angus hamburger

Soms heb je minder tijd, maar wil je wel lekker barbecuen. Kies daarom voor onze kant en klare BBQ easy pakketten, lekker simpel. Het woord simpel kent onze huisblogger Barbecue Marq daarentegen niet en hij heeft er weer allerlei lekkers bij gemaakt. Marc aan het woord. Vandaag werk ik met het…

Gegrilde Iberico secreto met gegrilde witte asperges

Gekookte witte aspergers overgoten met gesmolten roomboter, gesneden stukjes ham en ei. Zo kennen wij het klassieke asperges gerecht. Barbecue Marq geeft, zoals wij hem kennen er weer een lekkere twist aan. Dit keer geen gekookte, maar gegrilde asperges, geserveerd met Iberico secreto. Marc aan het woord: Het is weer voorjaar en…

Grainfed steakburger met Alabama white sauce

Wordt dit de hamburger voor de Internationale Hamburgerdag? Barbecue Marq heeft in ieder geval weer alles uit de kast gehaald met deze Grainfed steakburger! Marc aan het woord: Ik maakte er al een heel aantal maar kan er om de een of andere reden geen genoeg van krijgen: Hamburgers. De ene keer…
Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.