Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Online vers BBQ vlees kopen

Online vers BBQ vlees kopen

Of u nu een Backyarder bent die met varkenswangen een stoofpot maakt in zijn Dutch Oven, voor de 100e keer een verschillend recept 3-2-1 Buikribben maakt in de Kamado, op een mooie zondag wat kant en klare speklapjes flipt op uw grill.... of een Backyarder bent die het BBQ easy doet omdat hij/ zij wat meer onderdeel van 'de dag' wil zijn.... wij hebben het allemaal! We hebben een prachtig kant en klaar BBQ easy assortiment met marinades zonder e-nummers, maar u kunt bij ook bijvoorbeeld 3 kilo procureur kopen en de mooiste verse spare ribs.

Weet u het nog niet en bent u op zoek naar mooie BBQ recepten? Wij hebben veel recepten van onze klanten, onze eigen keuken en onze bloggers gebundeld in een mooie BBQ recepten pagina.

Lekker makkelijk kant en klaar BBQ vlees

Doe het lekker rustig aan en maak het makkelijk met ons prachtige assortiment kant en klaar BBQ vlees. Na uw bestelling bereiden wij dit vers en het is alvast geportioneerd. U hoeft alleen nog maar de grill aan te steken. Een greep uit onze selectie:

Hamburgers

Spiesen

Ander BBQ vlees

NAAR HET BBQ EASY ASSORTIMENT

BBQ vlees voor de backyarder

Ook voor uw BBQ projecten zijn wij graag uw leverancier. U kunt bij ons zelf bepalen hoe groot of klein u uw portionering wilt en het desgewenst alvast laten marineren met de smaken Bistro rood, Japanse kipkruiden, Knoflook of Argentina. Wij dragen verschillende rassen en alles is topkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan: