Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Onze versgarantie

Wij hebben een groot assortiment vers vlees. Vrijwel al onze basis producten uit de omgeving komen vers van het mes, maar het is niet mogelijk om ons gehele assortiment dagvers aan te bieden. Een deel van ons assortiment is diepgevroren geweest.

Denk aan:

  • Een T-bone of carpaccio die je alleen bevroren kunt portioneren
  • Buitenlands vlees dat wij diepgevroren inkopen, zoals Lamsvlees uit Nieuw Zeeland
  • Luxe vlees dat een week minder verkocht wordt dan normaal, dat wordt diepgevroren voor behoud. Denk aan Grain fed vlees
  • Gegaard vlees dat in bulk wordt gegaard, zoals een lekkere gebraden gehaktbal
  • Vlees met een beperkte houdbaarheidsdatum dat niet vaak wordt besteld, zoals varkenswangen

Kort gezegd is uw vlees bij ons alleen diepgevroren geweest als wij daar echt niet omheen kunnen.

Hoe weet ik of dat een product bij jullie diepgevroren is geweest?

U kunt op de product pagina zien of dat een product bij ons vers is, diepgevroren is geweest, of dat het soms diepgevroren geweest kan zijn. U zit dit aan deze iconen:

Soms diepgevroren geweest Soms diepgevroren geweest

Altijd diepgevroren geweest Altijd diepgevroren geweest

Vers Vers

Wordt mijn product diepgevroren bij mij bezorgd?

Nee, uw vlees begint te ontdooien vanaf dat wij uw pakket bereiden. Omdat wij een hoofdzakelijk vers leverancier zijn, verzenden wij uw pakket wel via een gekoelde distributie lijn, maar niet via een diepgevroren distributie lijn. Onze koerier biedt dit wel aan, maar het is kostentechnisch niet te realiseren uw diepgevroren vlees apart te verzenden van uw verse vlees. Houdt hier dus rekening mee wanneer uw besteld.

Ons vlees is allemaal van hoge kwaliteit en goed verpakt, dus het kan prima een aantal dagen in uw koelkast liggen. Zorg er dus voor dat u uw vlees op tijd binnen hebt voor uw plannen in de (buiten) keuken en laat dit niet op de laatste dag aankomen! Ook een koerier heeft wel eens pech.

Wat is dan jullie versgarantie?

Wanneer u van ons vlees heeft ontvangen dat diepgevroren is geweest en dit staat niet aangegeven op onze website, dan hoeft u dit alleen even te melden en dan komen wij daar altijd samen uit! Dat is trouwens sowieso onze garantie, dat u tevreden bent.

Is het vlees dan wel goed?

Uiteraard! Anders verkopen wij het niet. Het vlees is allemaal van topkwaliteit. Wij willen alleen wel dat u precies weet wat u koopt.