Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

De beste online slager: DeVleesboerderij.nl

 • De beste online slager: DeVleesboerderij.nl
 • De beste online slager: DeVleesboerderij.nl
 • De beste online slager: DeVleesboerderij.nl
 • De beste online slager: DeVleesboerderij.nl
 • De beste online slager: DeVleesboerderij.nl
 • Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager
 • Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager

Waarom is DeVleesboerderij.nl de beste online slager?

Wij van De Vleesboerderij vinden DeVleesboerderij.nl de beste online slager! Hahaha dat is natuurlijk wat om over jezelf te roepen, maar voor ons is het de waarheid. Zonder gekheid zijn stuk voor stuk de websites en producten van onze concullega's top. Je kunt daar in ieder geval beter terecht, vinden wij, dan bij de Supermarkten. Maar wat maakt het nou dat wij juist onze online slagerij de beste vinden?

 1. Veel vers vlees

  Een groot verschil met veel andere online slagers is dat wij het grootste deel van ons assortiment vers leveren. Wij leveren ook aan de Horeca als groothandel en hebben daarom een hoge omloop. Zo kunnen wij jouw vlees voor het grote deel vers leveren. Natuurlijk moeten ook wij wel invriezen, maar wij geven dit netjes aan op de productpagina's.

 2. Een groot assortiment

  U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, inclusief vleeswaren. Kijk bovenin naar het onderste menu (donkergrijs) voor kip, hoh gehakt en een lekker kogelbiefstukje voor in het weekend. Bovenin in het groene menu vind je Luxe rassen met ongekende smaak en mooie stukken vlees voor bij je Luxere gerechten. Zoek je een BBQ project, dikke hamburgers of steaks, juist lekker makkelijk kant en klaar BBQ of Gourmet vlees? Neem dan een kijkje in ons thema menu (lichtgrijs).

 3. Portioneren, verpakken en marineren op maat

  Stel je even voor dat je bij de slager om de hoek staat. Die verpakt je vlees zoals jij dat wilt, snijdt je steaks dik af als je daar om vraagt en mocht je je vlees in de marinade willen, dan gebeurd dat. Dat kan bij ons dus ook! Kies op de product pagina's hoe je je vlees wilt portioneren, hoe wij het moeten verpakken en of je wilt dat we het marineren. Omdat wij dit doen, uw vlees vers bereiden en ook over een geheel gekoelde lijn aanbieden, duurt het wel wat langer voor u het binnen heeft.

 4. Wij leveren uw vlees over een geheel gekoelde lijn

  Geen gedoe met milieu onvriendlijke koeldozen of piepschuim. We hebben vanalles al geprobeerd, maar uiteindelijk kiezen wij ook hier voor kwaliteit. In de hete zomerdagen, wanneer u er per ongeluk niet bent en wij het vlees de volgende dag moeten aanbieden, willen wij dat het vlees perfect gekoeld blijft. Mede daarom duurt het bij ons iets langer voor dat wij bij je zijn en leveren wij niet op Zaterdagen.

 5. Goede service met een belofte

  Helaas zijn wij alleen via de mail bereikbaar omdat de slagers niet de hele dag bij de telefoon kunnen zijn en vaak de vraag niet kunnen beantwoorden. Aan de andere kant draaien wij niet voldoende orders om een voltijd klantenservice te bezetten. Daarom kijken wij een paar keer per dag naar onze email en daar staan wij u te woord en lossen wij alles op. We bellen u vaak ook gewoon even terug. Belangrijker nog hebben wij een belofte! Die staat op iedere pagina, kijkt u maar helemaal onderaan deze pagina.

 6. Veel lokaal vlees en samenwerkingen met boeren

  Een samenwerking van drie veeboeren zorgt voor bijvoorbeeld voor ons basis Rundvlees. Voor kippen en kalkoenen werken we ook samen en zo ook voor de varkens uit Brabant. Onze slagers weten voor onze basis rassen waar de dieren vandaan komen en gaan ze in het geval van ons Rundvlees zelfs zelf uitzoeken.

 7. Een handige website

  Waar in veel gevallen een slager een webbureau inhuurt is DeVleesboerderij.nl een permanente samenwerking die is ontstaan omdat een enthousiaste vaste klant het goed kon vinden met de Hoofdslager. Soms is er niet meer nodig dan wat toeval en een gedeelde passie! Uit dit enthousiasme en de expertise die dus naadloos samengaat met de slagerij, ontstaat ook een handige website. Zo hebben wij 1 pagina voor bijvoorbeeld en Ribeye steak waar je vervolgens kunt switchen tussen alle rassen terwijl je op de pagina blijft in plaats van dat je voor een ander ras naar een ander menu moet. Maar ook aangeven hoe je wilt dat wij je vlees portioneren, verpakken of marineren kan allemaal op de productpagina. We luisteren vaak naar een tip of een klacht van een klant en dan zorgen we dat het proces daarna steeds weer een stukje beter is.

Klanten reviews over onze online slagerij

 • Ibrahim Els...

  Het is Lekker ontbijt worstjes, Ik gebruik het voor het Engels ontbijt.

 • gerda

  lekker vlees heeft een goede bite en is ook nog voor mijn man er goed

 • gerda

  hele lekkere leverworst

 • Anoniempje

  Aanbevelenswaardig. Uitstekende shoarma!

 • Wolter Kat...

  Ik heb het nog niet ontvangen MAAR WEER DAT HET HEERLIJK IS en daarom heb ik het ook besteld voor mijn verjaardag

 • monique vd ...

  Heerlijk, lichtelijk verslaafd eraan zeg maar ;)

De beste online slager: dus eenvoudig online vlees bestellen

Online vlees kopen is tegenwoordig heel eenvoudig. Gewoon vanuit uw luie stoel, maar wel net zo op uw wensen bediend als bij de slager op de hoek. Hoe werkt onze online slagerij?...

 1. Kies uit ons ruime assortiment welk vlees u wilt
 2. Kies hoe veel vlees vlees u wilt bestellen
 3. Kies hoe wij uw vlees marineren
 4. Kies hoe wij uw vlees portioneren/ uitsnijden
 5. Kies in welke aantallen wij uw vlees verpakken
 6. Plaats uw vlees in het winkelmandje
 7. Kies wanneer u uw bestelling wilt ontvangen of afhalen
 8. Reken af

Het vlees bereiden wij pas na uw bestelling en bereikt u vers. Het kan dus zo in de pan, op de bbq of in de oven. Omdat u kiest hoe wij uw vlees verpakken, kan het ook zo de vriezer in. Dus bij DeVleesboerderij.nl online vlees bestellen, betekent nooit meer in de rij staan en nooit meer zelf thuis uw vlees in porties verdelen of portioneren. En als u het gezellige praatje bij de slager mist, kunt u altijd even komen buurten op onze Facebook ... ook weer vanuit uw luie stoel ;-).

DeVleesboerderij.nl: online slagerij die staat voor topkwaliteit

Wij gaan altijd voor een maximale kwaliteit; dat begint bij de selectie in de weide en eindigt in goede verpakkingen en bezorging over een geheel gekoelde lijn. Wij doen geen consessies op kwaliteit. U kiest wanneer u uw pakket wilt ontvangen, wij zorgen voor een perfect stukje vlees! Wij zijn echte vleesliefhebbers, onze slagerij is onze trots!

Online vlees kopen bij DeVleesboerderij.nl is voordelig

Online vlees bestellen bij DeVleesboerderij.nl betekend tientallen euro's besparen t.o.v. de keurslager, wij zijn als online slagerij in veel gevallen zelfs concurrerend met de supermarkt. Hoe kan dat?

 • Kortst mogelijke keten; weide, slagerij, uw voordeur
 • Onze eigen dieren; wij werken samen met een locaal collectief van boeren uit de regio