Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Bommelerwaards rundvlees

Bommelerwaards rundvlees is onze trots

Ons malse basis rundvlees komt van runderen volledig in eigen beheer in de Bommelerwaard, een streek in het zuidwesten van de Provincie Gelderland. Een samenwerking van drie veeboeren uit de Bommelerwaard houdt het van origine Franse ras; Blonde d'Aquitaine.
Wij regelen wekelijks zelf de inkoop van deze runderen en weten daarom precies waar het dier vandaan komt en hoe het is opgegroeid.

Alles op zijn tijd

Deze runderen worden in koppels aangekocht en afgemest in het grasland en de stallen van de samenwerkende veeboeren uit de Bommelerwaard. Na 4 a 5 maanden verhuizen ze naar onze slagerij en dat komt niet aan op een week meer of minder. Ze worden persoonlijk handmatig door onze slager uitgezocht en vertrekken wanneer ze slachtrijp zijn... niet eerder en niet later.

Wij zijn zeker liefhebbers van mooi vlees uit het buitenland, maar ons basis rundvlees is al niet te vergelijken met vlees uit de supermarkt... of veel slagers wat dat betreft. Wij staan garant voor topkwaliteit, niets minder!

Bekijk ons assortiment Bommelerwaards rundvlees producten, waaronder:

Houdt u van steaks, stoven en braden, maar bent u de ge-eikte cuts nu wel een beetje zat? Bekijk dan ons assortiment eens door Amerikaanse ogen bij Steaks & Cuts!