Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Black Angus rundvlees

Blang Angus rundvlees DeVleesboerderij.nl
Black Angus runderen

Black angus: een vriendelijk ras

Black Angus is een van origine robuust Schots runder ras met een sociaal en rustig karakter, vandaar dat de dieren dan ook geen hoorns hebben. Je zou bijna zeggen dat deze ‘vriendelijkheid’ is terug te vinden in het vlees, want het vlees is zeer mals en heerlijk van smaak.

Onderscheidende smaak door echte natuur

Black Angus runderen blijven het gehele jaar door onder alle weersomstandigheden buiten in de uitgestrekte natuur en onderhouden zichzelf. Deze manier van leven zorgt ervoor dat de dieren langzaam opgroeien tot volwassen. Tevens betekend dit dat de Black Angus runderen snel vet vasthouden en vetmesten heeft daarom geen zin. Dat maakt de dieren niet geschikt voor de intensieve veeteeld. Dit alles komt de smaak merkbaar ten goede.

Door de populariteit zijn deze runderen helaas wel vaak doorgefokt. Onze Black Angus runderen staan echter nog dicht bij de natuur, wij maken er een punt van alleen de echte kwaliteit aan te bieden.

Bekijk ons assortiment Black Angus producten, waaronder:

 Houdt u van steaks, stoven en braden, maar bent u de ge-eikte cuts nu wel een beetje zat? Bekijk dan ons assortiment eens door Amerikaanse ogen bij Steaks & Cuts!