Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager

 • Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager
 • Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager
 • Eenvoudig online vlees bestellen bij uw online slager

Online vlees bestellen bij DeVleesboerderij.nl is heel eenvoudig

Bij ons is online vlees bestellen heel eenvoudig, je hoeft er de deur niet voor uit, want wij brengen het beste vlees zo tot de deur. Op onze handige overzichtelijke website klik je eenvoudig je beleg voor op de boterham, je 20 kipfilets van 150 gram voor je sportdieet of je dikke Quarterpounders of ribeye steaks bij elkaar. Geef naast, hoe wij je vlees moeten portioneren, ook aan hoe je wilt dat wij het verpakken en marineren. Reken veilig af en kies een dag die je uitkomt. Dan zorgen wij dat ons kwaliteits vlees je via een geheel gekoelde lijn, op maat, netjes wordt thuisbezorgd en je op de hoogte wordt gehouden over de bezorging.

 1. 3 menu's: Thema's, mooie rassen en de supermarktroute

  Je kunt bij ons terecht voor al je dagelijkse boodschappen, inclusief vleeswaren. Kijk bovenin naar het onderste menu (donkergrijs) voor kip, hoh gehakt en een lekker kogelbiefstukje voor in het weekend. Bovenin in het groene menu vind je luxe rassen met eigen smaak en mooie stukken vlees voor bij je luxere gerechten. Zoek je een BBQ project, dikke hamburgers of steaks, juist lekker makkelijk kant en klaar BBQ of Gourmet vlees? Neem dan een kijkje in ons thema menu (lichtgrijs).

 2. Kies zelf hoe je wilt dat wij het vlees portioneren

  Op onze product pagina's kun je aangeven hoe je wilt dat wij je vlees portioneren. Houd je van quarterpounders en steaks van 500 gram? Prima... Maak je graag pulled pork en heb je een varkens nek nodig van een paar kilo? Geef het maar aan... Maar ben je alleen en heb je graag kipfilets van 150 gram? Dan kan dat ook gewoon... Kortom, laat het je slager maar weten en zeg ons wat je wilt dat we doen.

 3. Laat ons jouw vlees direct marineren zonder e-nummers

 4. Geef aan hoe je wilt dat wij het vlees verpakken

 5. Kies op welke dag je jouw vlees wilt ontvangen

  Omdat wij alles op maat maken, het meeste vlees vers leveren en over een geheel gekoelde lijn je vlees bezorgen, hebben wij een dagje bereidingstijd nodig en duurt het even voor wij bij je zijn met je pakket. Daarom bezorgen wij vanaf dinsdag. Omdat het zaterdag soms mis gaat en we zondag en maandag niet bezorgen, bezorgen wij niet op zaterdagen. Dus wij leveren je pakket dinsdag tot en met vrijdag en je hoort van onze bezorgdienst een dag van te voren in welk tijdvak ze langs komen.

 6. Reken veilig af met IDEAL of creditcard

  Veiig direct afrekenen via IDEAL of met je Crecitcard via Paypal, beide kan.

Probeerpakket €45 incl. verzendkosten!

 • 4 Biefstukjes 150gr
 • 1 x 500gr hoh gehakt
 • 4 Bommelse burgers 100gr
 • 4 Varkensoester 150gr
 • 500gr Kippenvleugels gekruid
 • 500gr Kipreepjes naturel

Klanten ervaringen na online vlees bestellen

 • gerda

  lekker vlees heeft een goede bite en is ook nog voor mijn man er goed

 • gerda

  hele lekkere leverworst

 • Anoniempje

  Aanbevelenswaardig. Uitstekende shoarma!

 • Wolter Kat...

  Ik heb het nog niet ontvangen MAAR WEER DAT HET HEERLIJK IS en daarom heb ik het ook besteld voor mijn verjaardag

 • monique vd ...

  Heerlijk, lichtelijk verslaafd eraan zeg maar ;)

 • Jacqueline ...

  Delekkerste karbonades,heerl8jk sappig en vol van smaak

Vlees bestellen voor iedere dag of voor een speciaal keuken project

Wij willen jouw leverancier zijn voor al je vlees. Je kunt bij ons terecht voor kip, hoh gehakt en een lekker kogelbiefstukje voor in het weekend... maar wij bieden meer! Als BBQ backyarder ben je wel even kwijt wanneer je door ons menu gaat, maar wij hebben ook lekker makkelijk kant en klaar vlees voor de BBQ en voor de gourmet. Je dagelijkse boterhammen beleggen wij ook en wij maken onze eigen worsten. Op onze recepten pagina kun je ook filteren op stoven en BBQ, mocht je een leuk project zoeken.

Ons vlees bereikt je veilig, vers, koel en goed verpakt

Eerst inspiratie vinden dán online bestellen

Onze huisblogger en trouwe klanten schrijven ieder seizoen weer mooie recepten ter inspiratie. Op onze recepten pagina kun je filteren op seizoen, per dier of op thema. Het vlees dat onze blogger gebruikt doen wij altijd in de aanbieding! Dus volg onze website of Social voor de beste deals! Vanuit alle recept pagina's die je aanspreken klik je eenvoudig door naar onze producten.