Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Leveren & verzenden

Bezorging met gekoeld transport

Wij hebben voor koelkoerier gekozen, omdat het belangrijk is dat uw pakket door een betrouwbare partner wordt geleverd. Levering door PostNL en DPD sloot niet aan bij onze kwaliteitswensen en zodoende zijn wij uitgeweken naar een koerier. Onze koelkoerrier bezorgt dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 17:30 uur.
U kiest welke dag u uw pakket wilt ontvangen, en op de avond vooraf ontvangt u van koelkoerrier een email met track en trace link en een tijdvak. U hoeft dus zeker niet heel de dag thuis te blijven!

Extra kosten bij tweede verzendpoging

Wij bieden u een bederfelijk goed aan; u dient dus aanwezig te zijn. Wanneer u er onverhoopt toch niet bent, zal koelkoerrier proberen het pakket te leveren bij uw buren. Wanneer dit niet lukt wordt uw pakket de volgende dag nog eens aangeboden. koelkoerrier rekent aan ons voor gekoelde opslag en de tweede bezorgpoging wel een bedrag van 16,5,- euro, wat wij aan u zullen doorbelasten. Uw pakket is gedurende de gehele tijd goed gekoeld!

Gekoelde bezorging en opslag

Vanuit onze koeling haalt koelkoerrier uw pakket de dag voor levering bij ons op in een koelwagen. Dan wordt uw pakket in een gekoelde opslag geplaatst en vanuit dit depot wordt het pakket u wederom in een koelwagen de volgende dag geleverd. Uw pakket wordt u dus aangeboden over een geheel gekoelde lijn en daarom gebruiken wij geen thermosdozen meer, maar ontvangt u uw pakket in een normale doos. Deze dozen zijn een stuk vriendelijker voor het milieu!

Verzendkosten

Wij leveren grotendeels vers vlees, niet diepgevroren. Wij hebben gemerkt dat daarom koeldozen over een niet gekoelde lijn, niet aan onze kwaliteit standaard voldoen. Denk aan snikhete zomerdagen of een dag vertraging, of beide. Daarom werken wij met een volledig gekoelde distributie lijn. Bezorgen over een gekoelde lijn met een koelkoerier kost ons € 16,5,- per deur. Wij moeten u daarom onder bestellingen van € 100,- om een bijdrage vragen. Voor bestellingen onder de € 60,- brengen wij deze kosten geheel in rekening.

  • Onder de 60 euro : € 16,5
  • 60 - 100 euro : € 10
  • boven 100 euro : geen bezorgkosten

Levertijden

Omdat wij uw vlees vers en op maat bereiden kunnen wij niet direct de volgende dag leveren, maar zit er een dag tussen de dag van bestellen en de dag van ontvangst. Mocht u uw bestelling direct de volgende dag in uw bezit willen hebben, kan dit door de bestelling op te halen in Bruchem tussen 15:00 en 17:00 uur. Daarover vindt u meer informatie tijdens het doen van een bestelling. 

Uw bestelling ophalen in Bruchem

U kunt, indien u daarvoor heeft gekozen, uw vlees ophalen tussen 15:00 – 17:00 uur op de aangegeven dag.

De Vleesboerderij
Viaductweg 14
5314LK Bruchem