fb pixel

Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Leveren & verzenden

Bezorging

U kiest zelf het moment waarop u uw vlees pakket wilt

  • thuis laten bezorgen;
  • ophalen bij een PostNL Pickup locatie;
  • of ophalen bij onze slagerij in Bruchem.

Wij geven u hier de maximale vrijheid, namelijk dag en tijdvakkeuze. Dat doen wij niet zomaar, want naast dat wij staan voor gemak is het ook heel belangrijk dat u het vlees pakket in één keer goed ontvangt. Wij zorgen ervoor dat PostNL uw pakket op afgesproken datum en tijdstip kan aanbieden, maar omdat het om een bederfelijk goed gaat, dient u er dan wel te zijn.

Gekoelde verpakking

Uw vlees plaatsen wij in een speciale thermos doos met een dubbele wand samen met bevroren gelpacks. Uw vlees pakket is daarin vanaf het moment dat het onze slagerij verlaat 48 uur gekoeld. Wij zorgen ervoor dat uw pakket zo laat mogelijk bij onze slagerij vertrekt en bij PostNl wordt aangeboden zodat u uw vlees zonder meer ruim binnen de norm ontvangt.

Verzendkosten

Onze speciale thermos verpakkingen zijn niet te vergelijken met een normale doos en wij moeten u daarom onder bestellingen van € 85,- om een bijdrage vragen.

  • < 25 euro : € 8,50
  • 25 - 85 euro : € 6,-
  • > 85 euro : € 0,-

Levertijden

U kiest het moment waarop u de bestelling wilt ontvangen en wij zorgen in samenwerking met PostNL dat uw bestelling er dan is. Omdat wij uw vlees vers bereiden kunnen wij niet direct de volgende dag leveren, maar daar zal altijd één dag tussen zitten. Mocht u uw bestelling direct de volgende dag in uw bezit willen hebben, kan dit door de bestelling op te halen in Bruchem. Daarover vindt u meer informatie tijdens het doen van een bestelling.

Uw bestelling ophalen in Bruchem

U kunt, indien u daarvoor heeft gekozen, uw vlees ophalen tussen 15:00 - 17:00 uur op de aangegeven dag.

De Vleesboerderij
Viaductweg 14
5314LK Bruchem
T: +31(0)418 - 58 26 12

Geef een bug door en verdien een coupon twv 5,-!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie over cookies, zie Cookies Policy.