Mocht je nu tijdens de vakantieperiode een beetje zijn aangekomen, Barbecue Marq heeft de oplossing daarvoor. Een licht en gezond recept met Nieuw-Zeelands lamsgehakt en een smaakvolle groenteschotel. Marc aan het woord: Vandaag maak ik heerlijke gegrilde lamsspiesen op een Marokkaanse manier, namelijk met korianderzaad en koriander. Als basis gebruik ik heerlijk…
Barbecue Marq aan het woord: TexMex is simpelweg de afkorting voor de Texaanse Mexicaanse keuken, deze is ontstaan toen deze twee eetculturen samenkwamen in het gebied dat nu Texas heet, maar vroeger bewoond werd door de Mexicaanse bevolking. De keuken valt op door zijn pikante karakter. Bekende gerechten zijn burritos,…
In iedere salade gaat iets fris, iets hartigs en knapperigs. Barbecue Marq maakt het deze keer wel bont. Marc aan het woord: Wat denk je van een heerlijke zomerse salade met pulled-chicken die heerlijk zelf op de barbecue is gerookt. Dat past wel bij dit warme weer toch? Ik dacht dat dit…
Een lekker gerecht heeft niet altijd veel tijd nodig. Barbecue Marq bewijst dat maar weer eens met zijn gegrilde lamsspiesen. Gemarineerd in Griekse yoghurt en geserveerd met parelcouscous. Marc aan het woord: Dit keer een wat lichter en frisser gerecht met lamsvlees, heerlijk voor in het voorjaar op de barbecue te…
Soms eet je zwaar en hartig en soms wil je lekker een licht en snel te bereiden gerecht. Barbecue Marq heeft daarom gekozen voor een mooi stuk Dry aged entrecote met zelfgemaakte chimichuriiboter. Marc aan het woord: Vandaag een eenvoudig gerechtje dat o-zo lekker kan zijn mits goed bereid. Ik start met…
Soms heb je minder tijd, maar wil je wel lekker barbecuen. Kies daarom voor onze kant en klare BBQ easy pakketten, lekker simpel. Het woord simpel kent onze huisblogger Barbecue Marq daarentegen niet en hij heeft er weer allerlei lekkers bij gemaakt. Marc aan het woord. Vandaag werk ik met het…
Gekookte witte aspergers overgoten met gesmolten roomboter, gesneden stukjes ham en ei. Zo kennen wij het klassieke asperges gerecht. Barbecue Marq geeft, zoals wij hem kennen er weer een lekkere twist aan. Dit keer geen gekookte, maar gegrilde asperges, geserveerd met Iberico secreto. Marc aan het woord: Het is weer voorjaar en…
Wordt dit de hamburger voor de Internationale Hamburgerdag? Barbecue Marq heeft in ieder geval weer alles uit de kast gehaald met deze Grainfed steakburger! Marc aan het woord: Ik maakte er al een heel aantal maar kan er om de een of andere reden geen genoeg van krijgen: Hamburgers. De ene keer…
Met een gedegen onderzoek krijg je het beste resultaat! Zo zocht Barbecue Marq uit hoe je het authentieke North Carolina Pulled pork gerecht maakt. En het resultaat mag er zijn! Marc aan het woord: Authentiek Amerikaanse BBQ gerechten: altijd leuk om te bereiden en zeker ook leuk om van te voren wat…
Tijdens de zomervakantie kun je Barbecue Marq waarschijnlijk vinden in Griekenland. Hij is groot fan van de Griekse keuken! Net als wij overigens. Dit keer Gyros op een broodje, bereid van varkensnek. Marc aan het woord: Ken je die heerlijke broodjes met Gyros die je krijgt als je in Griekenland met vakantie…
Onze vaste Klanten/ vleesfanaten en onze huisblogger Barbecue Marq schrijven regelmatig mooie recepten voor ons. Daarop zijn wij trots en daarom delen wij deze graag met jullie ter inspiratie. Ook maken wij leuke dingen mee die wij graag met jullie delen in ons blog.