Gekookte witte aspergers overgoten met gesmolten roomboter, gesneden stukjes ham en ei. Zo kennen wij het klassieke asperges gerecht. Barbecue Marq geeft, zoals wij hem kennen er weer een lekkere twist aan. Dit keer geen gekookte, maar gegrilde asperges, geserveerd met Iberico secreto. Marc aan het woord: Het is weer voorjaar en…
Wordt dit de hamburger voor de Internationale Hamburgerdag? Barbecue Marq heeft in ieder geval weer alles uit de kast gehaald met deze Grainfed steakburger! Marc aan het woord: Ik maakte er al een heel aantal maar kan er om de een of andere reden geen genoeg van krijgen: Hamburgers. De ene keer…
Met een gedegen onderzoek krijg je het beste resultaat! Zo zocht Barbecue Marq uit hoe je het authentieke North Carolina Pulled pork gerecht maakt. En het resultaat mag er zijn! Marc aan het woord: Authentiek Amerikaanse BBQ gerechten: altijd leuk om te bereiden en zeker ook leuk om van te voren wat…
Tijdens de zomervakantie kun je Barbecue Marq waarschijnlijk vinden in Griekenland. Hij is groot fan van de Griekse keuken! Net als wij overigens. Dit keer Gyros op een broodje, bereid van varkensnek. Marc aan het woord: Ken je die heerlijke broodjes met Gyros die je krijgt als je in Griekenland met vakantie…
Groot, groter, grootst! Krijg jij deze monsterhamburger, die huisblogger Barbecue Marq gemaakt heeft, op? Marc aan het woord: Het is weer bijna 28 mei en dat betekent dat het weer bijna internationale dag van de hamburger is. Dit wil ik als barbecueër niet zomaar voorbij laten gaan en maakte daarvoor een…
Onze huisblogger Barbecue Marq ken je vooral van gerechten met steaks, spareribs en stoofvlees. Tijd voor iets anders! Eendenborst, lekker gekruid met een zelfgemaakte rub en kersenportsaus. Marc aan het woord: Rund, varken en kip. Dat is wat we het meeste maken op de barbecue. Dan wisselen we nog wat af met…
De Indiase keuken staat bekend om zijn smaakexplosies! Veel verse kruiden gecombineerd met kip of lamsvlees. Barbecue Marq heeft deze keer gekozen voor lamsnek zonder been. Hij heeft het lam bereid in een zelfgemaakte curry. Marc aan het woord: Sinds ik in Engeland ben geweest en Indiaas ben gaan eten in een…
In het wildseizoen maakt onze huisblogger Barbecue Marq graag een wildgerecht. Dit keer een feestelijk gerecht met hertenbiefstuk. Gemarineerd in een zelfgemaakte wijnmarinade. Marc aan het woord: Voor deze winter maakte ik dit heerlijke hertenbiefstuk gemarineerd in rode wijn. Eigenlijk niet zo een moeilijk gerecht. Marineer de biefstuk 12 uur lang in…
Lekker hartig gerecht tijdens de koude dagen? En niet te lang in de keuken staan? Dan heeft Barbecue Marq het recept voor jou. Boeuf Bourguignon, een typisch Frans gerecht uit de Bourgogne streek. Marc aan het woord: Voor dit recept gaan we naar de Franse keuken. Boeuf Bourguignon is een Franse stoofpot gebaseerd…
Oud Hollands ingedredient in een nieuw jasje. Bloedworst met appel en honing, geserveerd op een broodje. Barbecue Marq aan het woord: In de herfst en de winter eten we hier vaak gebakken bloedworst met appeltjes, een eenvoudig recept dat perfect past bij de koude dagen. Dit keer geef ik er een barbecue…
Onze vaste Klanten/ vleesfanaten en onze huisblogger Barbecue Marq schrijven regelmatig mooie recepten voor ons. Daarop zijn wij trots en daarom delen wij deze graag met jullie ter inspiratie. Ook maken wij leuke dingen mee die wij graag met jullie delen in ons blog.