fb pixel

Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Recepten voor de Kerst

Met de Kerst pak je uit. Het kan allemaal net even wat luxer, specialer en meer gedurft. Wij zelf en onze bloggers vinden het daarom ook ieder jaar weer leuk om net even dat ene beetje verder te gaan. Ook met de foto's!

Gegrilde eendenborst met kersenportsaus

Onze huisblogger Barbecue Marq ken je vooral van gerechten met steaks, spareribs en stoofvlees. Tijd voor iets anders! Eendenborst, lekker gekruid met een zelfgemaakte rub en kersenportsaus. Marc aan het woord: Rund, varken en kip. Dat is wat we het meeste maken op de barbecue. Dan wisselen we nog wat af met…

Indiase lamscurry van de barbecue

De Indiase keuken staat bekend om zijn smaakexplosies! Veel verse kruiden gecombineerd met kip of lamsvlees. Barbecue Marq heeft deze keer gekozen voor lamsnek zonder been. Hij heeft het lam bereid in een zelfgemaakte curry. Marc aan het woord: Sinds ik in Engeland ben geweest en Indiaas ben gaan eten in een…

In rode wijn gemarineerde hertenbiefstuk

In het wildseizoen maakt onze huisblogger Barbecue Marq graag een wildgerecht. Dit keer een feestelijk gerecht met hertenbiefstuk. Gemarineerd in een zelfgemaakte wijnmarinade. Marc aan het woord: Voor deze winter maakte ik dit heerlijke hertenbiefstuk gemarineerd in rode wijn. Eigenlijk niet zo een moeilijk gerecht. Marineer de biefstuk 12 uur lang in…

Boeuf Bourguignon met onze riblappen

Lekker hartig gerecht tijdens de koude dagen? En niet te lang in de keuken staan? Dan heeft Barbecue Marq het recept voor jou. Boeuf Bourguignon, een typisch Frans gerecht uit de Bourgogne streek. Marc aan het woord: Voor dit recept gaan we naar de Franse keuken. Boeuf Bourguignon is een Franse stoofpot gebaseerd…

Broodje bloedworst met appel en honing

Oud Hollands ingedredient in een nieuw jasje. Bloedworst met appel en honing, geserveerd op een broodje. Barbecue Marq aan het woord: In de herfst en de winter eten we hier vaak gebakken bloedworst met appeltjes, een eenvoudig recept dat perfect past bij de koude dagen. Dit keer geef ik er een barbecue…

Gerookte beenham met honing mosterdsaus

Onze huisblogger Barbecue Marq heeft deze klassieker tot in perfectie bereid. Uiteraard ook een lekker gerecht tijdens de Kerst. Marc aan het woord: Vandaag maakte ik een klassieker op de pelletgrill: gerookte beenham met honing mosterdsaus. Een niet al te moeilijk gerecht. Begin met een mooie beenham, check even hoe het bot…

TexMex Griddle faijtas met kippendijen

Een snel en lekker gerecht op tafel zetten? Laat dat maar aan onze huisblogger Barbecue Marq over! TexMex Griddle faijtas met kippendijen, een hele smaakvolle mond vol. En griddle? Dat is een bakplaat of plancha waarop je de kippendijen kunt bereiden. Marc aan het woord: Iets op de barbecue maken en geen…

Runderstoofpot van Black Angus

Wil je deze Kerst kunnen barbecuen en tijd vrij willen hebben voor jouw gasten? Dan heeft onze vriend van DeVleesboerderij.nl Barbecue Marq het perfecte recept voor jou. Het is vol van smaak en goed te bereiden. Marc aan het woord: Wil je eens iets heerlijks op tafel zetten deze kerst? Wil je…

“Brisket” van Chuck Roast

Ook Barbecue Marq let in deze dure tijden op de centen. Daarom heeft hij een stuk Chuck Shoulder Pot roast bereid. Een lekker dooraderd stuk vlees en scherp in prijs. Marc aan het woord: Ik noem het “brisket” dit keer, maar eigenlijk is het natuurlijk geen brisket. Ik neem een stuk…

Cubaanse Rum Spareribs

De zoete Rum smaak is een goede match met spareribs. En ook gelijk een goed excuus om een lekkere Cuba Libre te maken bij de BBQ sessie! Barbecue Marq heeft het perfecte recept voor jou! Marc aan het woord: Mijn spareribs recept heb ik al -tig keer gemaakt en ook weer verbeterd.…

Geef een bug door en verdien een coupon twv 5,-!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie over cookies, zie Cookies Policy.