Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Ultieme BBQ met vrienden van DeVleesboerderij.nl en bierparing by BEERWULF.com

Ultieme BBQ met vrienden van DeVleesboerderij.nl en bierparing by BEERWULF.com

Deze zomer ontstond er iets heel moois! Stel je eens voor... de mooiste stukken vlees van DeVleesboerderij.nl... brute Kamado's... 4 bewezen Pitmasters met een passie voor BBQ... bierpairing door een bierjournalist van BEERWULF.com die in Untapped 2.500 unieke biertjes heeft staan... in een stoer oud Hollands fort. Ja, inderdaad... daar wil je bij zijn! In dit artikel lees je alles over deze ultieme BierBBQ, wat we hebben gemaakt, maar ook over hoe jij er de volgende keer bij kunt zijn!

Grillfun.nl checkt de temperatuur van zijn Iberico burgers


De vrienden van DeVleesboerderij.nl

Je wilt de ultieme BierBBQ neerzetten! Naast dat je natuurlijk even door onze website heen scrollt, wie neem je mee? Wij namen mee:

 • Grillfun | Pitmaster
  Michael is een BBQ blogger met heerlijke recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Je zult zijn gerechten veel vinden als je ons volgt, want Grillfun is onze vaste huisblogger! Maar hij heeft veel meer kleur, smaak en passie staan op zijn eigen website. Nu is Grillfun bijvoorbeeld weer genomineerd in twee categoriën voor de food blog awards, met beste gerecht. Je kunt een Green Egg winnen door te stemmen!
 • Jays BBQ | Pitmaster
  Jay is een BBQ blogger met een prachtig gevoel voor smaak en kleur. Zijn website staat vol met mooie foto's die echt binnen komen. Je vind er voldoende uitdaging en ook veel toegankelijke recepten!
 • Luc de Hoogh | Pitmaster
  Luc is een echte BBQ enthousiast. Hij maakt deel uit van Kookstudio Etenschap, doet mee aan prof KCBS BBQ competities en jureert ook als KCBS jurylid. Luc kan zeg maar best wat op de BBQ ;-)
 • Marc Lechanteur | Pitmaster
  Marc is ook zo'n echte Pitmaster. Weer een KCBS jurylid en deelnemer. Met grote preciezie, creativiteit zet hij de mooiste dingen neer van de BBQ. Veel van de foto's zijn ook van Marc, want hij loopt ondertussen gewoon ook even rond met zo'n groot kanon!
 • BEERWULF.com
  Speciaal bier webwinkel BEERWULF zelf behoeft geen intro voor de meesten. Ze stuurden Nathan Hak, bierjournalist/ liefhebber/ gospelier/ expert ... etc. Nathan koos bij alle gerechten passende bieren en had een 90% goeie score aldus de vrienden van DeVleesboerderij.nl! In het artikel 'Het ultieme BBQ en bier experiment' van Nathan op BEERWULF.com lees je waarom er voor welke heerlijke biertjes is gekozen.
 • Het Luxe Buitenleven
  Erik de Waal is het vriendelijke gezicht van deze mooie BBQ speciaalzaak. Ze hebben daar alle hardware, Kamado's, sauzen en kookhout. Loop binnen en maak een praatje voor goed advies en demo's!
 • Fort Lunet
  De binnenplaats van het stoere Fort Lunet diende als setting voor deze ultieme BBQ. Ik durf te zeggen dat de ambiance hier de smaakbeleving versterkte! Je kunt hier lekker aanmeren na een dagje biesbosch, komen lunchen of een mooi biertje drinken!

JaysBBQ.nl showt zijn Nieuw Zeelandse lamsracks

Wat stond er op het menu?

We spreken af bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonkveer, gevestigd in een 19e -eeuws fort dat als geschikt wordt beoordeeld voor ons experiment. De barbecues worden aangestoken en alle gerechten worden voorbereid. Het menu ziet er indrukwekkend uit:

 Luc de Hoogh showt zijn Tomahawk steaks

Indrukwekken assortiment Kamado's

Bij Het Luxe Buitenleven vind je alles wat je nodig hebt. Kolen, sauzen, hardware, kookhout, terrashaarden, buitenkeukens, boeken en kamado's. Met een vriendelijk praatje kom je in een mooi opgezette shop alles te weten over de modellen en kun je zo rustig kiezen. Wij hadden daar een oprecht fijne ervaring, zo goed dat we nog steeds samen dingen doen! Erik had als selectie kamado's meegenomen:

 • Een Big Greeg Egg
 • Een Green Egg
 • Een Kamado Joe Classic
 • Een Grilldome

Een trotse Marc Lechanteur bij de Black Angus brisket snipping burgers

Hoe ben jij er de volgende keer bij?

Klinkt goed allemaal? Wil je er bij zijn?
Dat kan, we verloten uit alle onderstaande groepen totaal 10 kaartjes. Aan alles meedoen is dus meer kans ;-)

 • Maak een account aan op onze website en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Deze verschijnt een aantal keren per jaar met aanbiedingen en mooie recepten.
 • Like onze Facebook pagina
 • Schrijf je in op de nieuwsbrief van BEERWULF.com vanaf het artikel 'Het ultieme BBQ en bier experiment. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je ook nog eens kortings coupons voor zowel BEERWULF.com als DeVleesboerderij.nl! Je moet even scrollen voor het inschrijfblokje ;-)

  Bij BEERWULF.com ontvang je 7,50 korting bij een bestelling van 35,-. Bij DeVleesboerderij.nl 10% korting op je bestelling.

Nathan Hak komt aangelopen met de proefglazen voor het bierproeven